De nieuwe website van ‘De Fryske Boerepream’ is klaar voor gebruik!

Aangezien de vorige website verouderd was en moeilijk bijgewerkt kon worden, werd het tijd voor een nieuw ontwerp. Inmiddels is het zo ver dat er gebruik kan worden gemaakt van de gemoderniseerde versie van defryskeboerepream.nl.

Er zijn een aantal dingen veranderd. Te beginnen bij de welkomspagina, waar nu zowel de aankomende wedstrijden staan, als een overzicht van de laatste berichten. En als je nu op een andere pagina klikt, krijg je een zoekfunctie (zoek bijvoorbeeld eens op “Kampioen 2017” of “Slach om Âldegea”), een overzicht van de laatste berichten en een uitschuifmenu van het archief. Bij de tabellen is er nu een functie om de gegevens per kolom te sorteren door in de bovenste rij te klikken. Voor de rest is het vooral een kwestie van ontdekken hoe het allemaal werkt!

Op dit moment zitten we nog steeds in de overgangsfase van de oude naar de nieuwe website. Dat betekent dat er nog een aantal zaken ontbreken of zullen veranderen, zoals de pagina’s “De Vloot” en “Wedstrijden” zullen nog worden aangevuld en bijgewerkt.

Veel plezier met het gebruik van de nieuwe website en aankomend seizoen met het zeilen!

Mochten er nog zaken zijn die efficiënter of mooier zouden kunnen, laat het mij dan weten door te mailen naar jvalkema10@hotmail.nl.

– Jildert Valkema, websitebouwer

Categorieën: Nieuws